top of page

DUBAI

Att resa till Dubai är att få många olika upplevelser i en och samma resa, på en och samma destination. Det är sol och värme och badtemperaturer i havet på närmare 30 grader. Den perfekta sol- och badsemestern helt enkelt! Men det också är en myllrande storstad med allt vad det innebär i form av mat- och kulturupplevelser. Här hittar du till exempel världens största shoppingcenter, Dubai Mall, och världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Direkt utanför stadens gränser tar den arabiska öknen vid. Missa inte en ökentur med efterföljande middag under stjärnorna. Vi lovar att detta kommer att bli en av semesterns höjdpunkter!

Säsongen är lång i Dubai. Man bör undvika sommarmånaderna, då det kan vara riktigt varmt, men för höstlov, sportlov och påsklov passar en resa till Dubai perfekt! Flera flygbolag flyger direktflyg till Dubai från Sverige och det går därför alldeles utmärkt att resa på en långweekend med kompisgänget.

Drömmer du om en resa till Dubai? Oavsett om det gäller en längre familjeresa eller en kortare weekend med tjej- eller grabbgänget kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta semestern, för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din resa. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Dubai!
bottom of page