GREKLAND

Glittrande turkost hav, pittoreska byar, vitkalkade hus med blå fönsterluckor, olivträd, härliga stränder och fantastiskt god mat. Vem drömmer inte om att få uppleva detta på sin semester? Oavsett vad du och ditt resesällskap är ute efter för typ av semester så finns det en grekisk ö för dig! Travelboard hjälper dig att hitta den perfekta destinationen för en klassisk familjesemester, en avkopplande semester på stranden eller en romantisk bröllopsresa.

För den som är ute efter en ö där det utöver fantastiska stränder även finns en del att upptäcka är den vackra och grönskande ön Korfu ett bra alternativ. Korfu hör till de joniska öarna väster om fastlandet och här finns gott om vackra stränder, men också om vandringsleder, historiska sevärdheter och charmiga byar.

 

Favoriten hos många barnfamiljer är såklart klassikern Kreta, Greklands största och sydligaste ö. Här finns många olika orter och boendealternativ att välja mellan. Här finns också mycket att göra och aktiviteter som passar hela familjen.

För bröllopsresan är Santorini ett härligt alternativ för den som vill unna sig en riktigt lyxig semester. Den vulkaniska ön ser ut som en tavla och anses vara en av Greklands vackraste.

Ni kan njuta av fantastiska vyer, vackra små gränder i pittoreska byar och magiska solnedgångar. En annan populär ö för bröllopsresor är vackra Mykonos, med mysiga restauranger, exklusiv shopping, kristallklart vatten och fina paradisstränder.

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till Grekland. Kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Grekland!