GREKLAND

Glittrande turkost hav, pittoreska byar, vitkalkade hus med blå fönsterluckor, olivträd, härliga stränder och fantastiskt god mat. Vem drömmer inte om att få uppleva detta på sin semester? Oavsett vad du och ditt resesällskap är ute efter för typ av semester så finns det en grekisk ö för dig! Travelboard hjälper dig att hitta den perfekta destinationen för en klassisk familjesemester, en avkopplande semester på stranden eller en romantisk bröllopsresa.

För den som är ute efter en ö där det utöver fantastiska stränder även finns en del att upptäcka är den vackra och grönskande ön Korfu ett bra alternativ. Korfu hör till de joniska öarna väster om fastlandet och här finns gott om vackra stränder, men också om vandringsleder, historiska sevärdheter och charmiga byar.

 

Favoriten hos många barnfamiljer är såklart klassikern Kreta, Greklands största och sydligaste ö. Här finns många olika orter och boendealternativ att välja mellan. Här finns också mycket att göra och aktiviteter som passar hela familjen.

För bröllopsresan är Santorini ett härligt alternativ för den som vill unna sig en riktigt lyxig semester. Den vulkaniska ön ser ut som en tavla och anses vara en av Greklands vackraste.

Ni kan njuta av fantastiska vyer, vackra små gränder i pittoreska byar och magiska solnedgångar. En annan populär ö för bröllopsresor är vackra Mykonos, med mysiga restauranger, exklusiv shopping, kristallklart vatten och fina paradisstränder.

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till Grekland. Ta en titt på våra färdiga paket nedan eller kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Grekland!
 
Lyxig bröllopsresa till Santorini

Låt bröllopsresan gå till en av Greklands vackraste öar, känd för sina fantastiska byar och förtrollande solnedgångar. Bo på ett av de lyxiga boutiquehotellen och njut av en veckas avkoppling med sol och bad, förstklassig service och fantastisk mat.

Prisexempel, 5 stjärnor; från 39 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm-Santorini, 7 nätters boende i dubbelrum på lyxigt 5-stjärnigt boende på Santorini, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig resplan.

Prisexempel, 4 stjärnor; från 21 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm-Neapel, 7 nätters boende i dubbelrum på lyxigt 4-stjärnigt boende, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig resplan.

Vackra & trendiga Mykonos

Kristallklart hav, Greklands vackraste paradisstränder, mysiga restauranger och en lyxig atmosfär. Mykonos stad är nästan overkligt vacker med sina vita hus och smala gränder och solnedgångarna är magiska

Pris från 25 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm - Mykonos, 7 nätters boende i dubbelrum med havsutsikt på elegant 5-stjärnigt hotell, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig reseplan.

Tel: +46 70 360 5151

emma.forsmar@travelboard.se

© 2019 by Travelboard Scandinavia AB

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon