ITALIEN

God mat och dryck, vackra stränder, charmiga städer, intressant historia och kultur och ett underbart klimat. I Italien kan de flesta hitta ett drömresmål!

 

För den som är sugen på en cityweekend hittar du de perfekta städerna i Italien. I Rom kan du under ett par dagar njuta av god italiensk mat, historia, kultur och några av världens mest kända sevärdheter. För den som är sugen på fantastisk shopping lockar kanske Italiens näst största stad Milano. Här hittar du också kultur, konst och arkitektur av världsklass. Eller varför inte en riktigt romantisk weekend i förtrollande Venedig, med gondolturer och härliga pastamiddagar. 

Klimatet i Italien gör det till ett perfekt resmål för en sol- och badsemester. På Sardinien hittar du några av Medelhavets bästa stränder med vita sandstränder, turkost vatten och branta klippor. Här finns också charmiga små byar och städer och  ett varierat landskap med lavendeldoftande vandringsleder.

I Italien hittar du flera härliga destinationer för bröllopsresan. Vad sägs om en lyxig bröllopsresa till den sagolikt vackra Amalfi-kusten eller till den lilla staden Taormina på Sicilien som är känd för sin romantiska atmosfär och charm. Ett annat härligt alternativ är att kombinera en vistelse på en vingård i Toscana med ett par dagar i Florens, med sina konstskatter och spännande historia.

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till Italien. Ta en titt på våra färdiga paket nedan eller kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Italien!
 
Lyxig bröllopsresa till Amalfikusten

Amalfikusten är ett lyxigt och sagolikt vackert område i Italien Här bjuds man på sol och bad, historia, vacker utsikt, romantiska badorter, fina vandringar och fantastisk mat och dryck.

Prisexempel Amalfi; från 39 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm-Neapel, 7 nätters boende i dubbelrum på lyxigt 5-stjärnigt boende på Amalfikusten, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig resplan.

Prisexempel Capri; från 21 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm-Neapel, 7 nätters boende i dubbelrum på lyxigt 4-stjärnigt boende på Capri, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig resplan.

Romantiska Sicilien

Den lilla staden Taormina på Sicilien har en romantisk atmosfär och hög mysfaktor. Staden ligger på en bergssluttning och har en fantastisk utsikt över havet och vulkanen Etna. Taormina och Sicilien bjuder på charm, vackra stränder och naturupplevelser.

Pris från 24 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm - Catania, 7 nätters boende i dubbelrum på elegant 4-stjärnigt hotell, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig reseplan.

Toscana & Florens

Toscana är ett av de vackraste landskapen i Italien och det toskanska köket och regionens fina viner är kända över hela världen. I Toscana ligger också den vackra staden Florens, vilket gör området perfekt för en kombinationsresa; spendera först ett par dagar på den vackra landsbygden och avsluta sedan med ett par dagar i Florens för att få en dos stadsliv och kultur.

Pris från ca 39 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm - Florens/Pisa, 5 dagars hyrbil, 5 nätters boende i dubbelrum på lyxigt 5-stjärnigt boende i Toscana, 5 nätters boende på 5-stjärnigt boende i Florens, transfer till flygplats samt en komplett personlig resplan.

Tel: +46 70 360 5151

emma.forsmar@travelboard.se

© 2019 by Travelboard Scandinavia AB

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon