top of page

ITALIEN

God mat och dryck, vackra stränder, charmiga städer, intressant historia och kultur och ett underbart klimat. I Italien kan de flesta hitta ett drömresmål!

 

För den som är sugen på en cityweekend hittar du de perfekta städerna i Italien. I Rom kan du under ett par dagar njuta av god italiensk mat, historia, kultur och några av världens mest kända sevärdheter. För den som är sugen på fantastisk shopping lockar kanske Italiens näst största stad Milano. Här hittar du också kultur, konst och arkitektur av världsklass. Eller varför inte en riktigt romantisk weekend i förtrollande Venedig, med gondolturer och härliga pastamiddagar. 

Klimatet i Italien gör det till ett perfekt resmål för en sol- och badsemester. På Sardinien hittar du några av Medelhavets bästa stränder med vita sandstränder, turkost vatten och branta klippor. Här finns också charmiga små byar och städer och  ett varierat landskap med lavendeldoftande vandringsleder.

I Italien hittar du flera härliga destinationer för bröllopsresan. Vad sägs om en lyxig bröllopsresa till den sagolikt vackra Amalfi-kusten eller till den lilla staden Taormina på Sicilien som är känd för sin romantiska atmosfär och charm. Ett annat härligt alternativ är att kombinera en vistelse på en vingård i Toscana med ett par dagar i Florens, med sina konstskatter och spännande historia.

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till Italien. Ta en titt på våra färdiga paket nedan eller kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Italien!
bottom of page