TRAVELBOARD

Vår vision:

Varje kund är unik - därför kommer även drömresan vara det.

Travelboard är reseplaneraren som skräddarsyr din perfekta reseupplevelse. Vi ger dig ett helhetskoncept, speciellt framtaget med fokus på dina önskemål, behov och budget. Det gör din semester enklare, både innan du åker och väl på plats.

Du som kund väljer själv hur mycket hjälp du vill ha och behöver. Travelboard erbjuder allt från enklare reserådgivning till komplett planering av resan och hjälp med bokningar av exempelvis restauranger och aktiviteter.


 

Ingen drömresa är den andra lik!

Vem är jag och varför ska du välja mig när det gäller hjälp och rådgivning kring dina framtida resor?

Den korta versionen: entusiastisk resenär med dubbelexamen - reseledare och civilingenjör.

Att resa har alltid varit en stor passion och jag har många resor och besökta länder i bagaget. Redan vid tidig ålder bestämde jag mig för att arbeta med resor och turism. Detta blev senare verklighet och jag har arbetat som reseledare och reseguide, både internationellt och i Sverige. Dessutom har jag arbetat 15 år med bl.a. projektledning och affärsutveckling, men det är kanske mindre relevant i det här sammanhanget...

Jag brinner för att paketera ihop "den perfekta resan"  där både boende, matupplevelser och aktiviteter bidrar till en fantastisk semester att minnas länge. Jag kombinerar mina egna erfarenheter med ett stort reseintresse och flera års erfarenhet inom t.ex. projektledning för att skapa de perfekta skräddarsydda reseupplevelserna.

En lyxig och härlig semester behöver inte alltid vara dyr. För mig är lyx att hitta det som är unikt och genuint. Vilken är din drömsemester?

Emma Läckgren Forsmar
Grundare & Reserådgivare