PORTUGAL

Portugal är landet som både kan erbjuda vackra stränder, dramatisk natur, fascinerande historia och pittoreska små städer. Portugal är ett omväxlande land dit du kan resa oavsett om du vill ha lugn och ro på en sandstrand, uppleva spektakulära naturupplevelser, spela golf eller ta del av surfmöjligheter i världsklass.

För den som vill resa till Portugal för att njuta av sol och bad rekommenderas Algarve-kusten i södra Portugal. Algarve har ett milt medelhavsklimat och en lång säsong. Här hittar man långa familjevänliga sandstränder och välkända orter som Albufeira, Carvoeiro, Lagos, Tavira och Vilamoura.

Portugal är ett perfekt land för den som vill surfa. Den som vill göra det beger sig lämpligen till någon av orterna på västkusten, t.ex. Nazaré, där man kan hitta rejäla vågor. Längst ner i Portugals (och Europas) sydvästligaste hörn hittar du surfparadiset Sagres, även kallat "Världens ände", med fantastisk och dramatisk utsikt över klipporna och havet.

För brudpar som vill ha en lyxig och prisvärd bröllopsresa kan den gröna och blomstrande ön Madeira rekommenderas. Madeira är känd för sin sagolika natur, hisnande vyer och höga berg. Men i huvudstaden Funchal hittar man också stadsliv, lyxiga hotell och bra restauranger. Madeira är perfekt för den som vill kombinera naturupplevelser med shopping och lyxiga restauranger. Ett annat härligt alternativ för bröllopsresan är bergsstaden Sintra, som brukar kallas för en riktig sagostad med sina palats, slott och exotiska trädgårdar.  Kanske vill du kombinera vistelsen på Madeira eller i Sintra med ett par dagar i Portugals trevliga huvudstad Lissabon? Här kan du vandra på stadens backiga gator, hoppa på en av de charmiga spårvagnarna eller njuta av god mat på en av uteserveringarna.

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till Portugal. Ta en titt på våra färdiga paket nedan eller kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till Portugal!
 
Prisvärd lyx på Madeira

Låt bröllopsresan gå till kontrasternas ö; Madeira. Här kan du på en och samma destination få både hisnande naturupplevelser och mat och boende i världsklass. Bo på ett av de lyxiga hotellen i Funchal och njut av 10 dagar av förstklassig service och fantastisk mat.

Pris från 16 900 kr/person, inkl flyg t/r Stockholm-Funchal, 10 nätters boende i dubbelrum på 5-stjärnigt boende på Madeira, transfer till och från flygplats samt en komplett personlig resplan.

Madeira & Lissabon

En resa med extra allt, både vad gäller upplevelser och boende! Inled resan på Madeira och få en vecka på den gröna ön med sagolik natur, hisnande vyer och höga berg. Avsluta sedan resan med ett par dagar i Portugals charmiga huvudstad Lissabon. Både Madeira och Lissabon erbjuder flera härliga och exklusiva hotell att välja mellan, för att du ska kunna skräddarsy den perfekta drömresan.

Pris från 28 900 kr/person, inkl flyg Stockholm -> Funchal, Funchal -> Lissabon, Lissabon -> Stockholm, 7 nätters boende på Madeira på elegant 5-stjärnigt hotell, 3 nätters boende i Lissabon på elegant 5-stjärnigt hotell, transfer till och från flygplatser samt en komplett personlig reseplan.

Tel: +46 70 360 5151

emma.forsmar@travelboard.se

© 2020 by Travelboard Scandinavia AB

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now