RESEPLANERING & RÅDGIVNING

Eiffel tower

Standard Travelboard

Välj  bland våra förvalda och mest populära resmål och gör anpassningar så att resan blir precis som du vill ha den. Du kan också kombinera flera destinationer för att skapa din perfekta drömsemester.

Pris: från 4.000 kr

Tourist

Skräddarsydd Travelboard

Skapa en helt skräddarsydd drömresa. Välj destination helt fritt, eller kombinera flera olika destinationer.

Pris: från 6.000 kr

Hands holding a map

Konsultation

Ett inledande samtal är alltid gratis. Vi diskuterar dina önskemål och behov och börjar bolla idéer. 

Kostnadsfritt

 

VAD INGÅR?

Din personliga Travelboard

Din personliga resplan kommer att levereras till dig som ett komplett paket i form av en PDF-fil innehållande all information och nödvändiga länkar. 

Daglig resplan 

Du får en daglig resplan innehållande aktiviteter, restaurangförslag, boende, etc. Planen är utformad speciellt för dig och ditt resesällskap och vi reviderar den tills du blir nöjd.

Pris enligt offert

Det angivna priset är ett riktpris och kan variera beroende på resans längd, antal destinationer och antal resenärer. Du kommer att få en offert efter det första kostnadsfria samtalet.

Hjälp med bokningar

I din resplan kommer du att finna länkar för att själv kunna boka alla rekommenderade boenden, restauranger, aktiviteter, etc. Önskar du hjälp med dessa bokningar kan vi mot en avgift självklart även hjälpa till med det.

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN RESEPLANERARE?

Spara tid!

De flesta kan planera en resa, men man behöver inte göra det. Låt proffsen ta hand om det och ägna din tid åt annat. Du kommer att åka iväg på din semester väl förberedd, och väl på plats kan du ägna din tid åt att njuta, istället för att stå i onödiga köer eller leta efter kvällens restaurang. 

Att skräddarsy sin egen drömresa blir oftast inte dyrare. Travelboard tar hänsyn till din budget och letar upp de bästa priserna och du får pengar över till annat.

Planera resor är det som Travelboard gör dagligen. Arbetet görs på ett professionellt och strukturerat sätt och förslag och råd kommer att baseras på egna erfarenheter, lokala experter, intervjuer samt gedigen research.

Spara pengar!

Upplev mer!