top of page

USA

Många är vi som drömmer om att resa till USA. Kanske drömmer du om att bila runt i New England och njuta av vacker natur, charmiga småstäder och de välkända fyrarna längs kusten. Kanske vill du göra en avstickare ut på Cape Cod, eller kombinera din roadtrip med ett par dagar i Boston eller New York?

 

Eller drömmer du om att uppleva någon av USA:s spännande städer, t.ex. San Francisco, Los Angeles eller New York? Mat och kultur i världsklass, få se alla de kända sevärdheterna. Kombinera gärna med något sportevenemang för att verkligen få inblick i den amerikanska kulturen. Till flera amerikanska städer går direktflyg från Sverige och det går utmärkt att spendera en weekend med vänner eller fira en alldeles speciell bröllopsdag eller födelsedag.

Drömmer du om en riktig amerikansk roadtrip? Ett perfekt ställe att göra det på är Kalifornien. Vem har inte drömt om att åka den klassiska vägen "Highway 1" mellan San Francisco och Los Angeles. Vill du uppleva ännu mer så går det förstås utmärkt att även besöka Las Vegas, Grand Canyon eller vindistrikten för att få en komplett Kalifornien-semester.

 

Planerar du att resa till USA med familjen? Då passar Florida perfekt! Här kan du kombinera härliga stränder på Floridas båda kuster med storstadsliv i Miami där du hittar bra shopping och härliga matupplevelser. Den som söker naturupplevelser kommer inte att bli besviken. Vad sägs om Everglades nationalpark, Florida Keys, dykning, snorkling, fiske, mm? Och det är såklart svårt att nämna Florida utan att också nämna "The Happiest Place on Earth" - Disney World!

Oavsett vad just du drömmer om, kan Travelboard hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resan till USA. Ta en titt på våra färdiga paket nedan eller kontakta oss för att sätta ihop en helt skräddarsydd resa!

Kontakta oss för att boka din skräddarsydda drömresa till USA!
bottom of page